Busca tus grupos y solistas favoritos:
lyrics of songs
  NUESTRAS SECCIONES
  USUARIOS
usuario:
password:
 
  TOP WEBS AMIGAS
  PUBLICIDAD
  PRÓXIMAS SECCIONES
Carátulas
Wallpapers
Melodías

LETRAS DE CANCIONES . LYRICS OF SONGS . ROLAS . LETTRES - SINGERS. LETRAS DAS CANÇÕES . SINGERS. BRIEVEN VAN LIEDEREN . SINGERS. LETTRES DE CHANSONS . CHANTEURS. BUCHSTABEN VON IEDEN . TESTI DELLE CANZONI . CANTANTI. LETRAS DAS CANÇÕES. LLETRES DE CANÇONS. VIDEOS DE MÚSICA. VIDEOS MUSICALES. VIDEOCLIPS


eXTReMe Tracker

--LL JUNIOR
Estás en:
Inicio > Letras de canciones > LL Junior > Hogy mondjam el

Letra de la canción 'HOGY MONDJAM EL' de 'LL JUNIOR'






Hogy mondjam el!
Oly furcsan neznek az emberek, nem ertik mi van velem, mitol vagyok ilyen szomoru. hivnak minden hova, de nem megyek, miattad meg szenvedek, miattad lettem ilyen.
mikor meglatlak teged, szivem attol jobban dobog, ugy erzem magam, mint egy szegyenlos kisfiu, te nem latod az egeszet, ezt csak en erzem nagyon, segits, hogy legyen kiut!
hogy mondjam el neked, mi az mit erzek, ugy faj hogy elmentel, hogy egyedul hagytal, hogy mondjam el neked, hogy erted elek, ezt a dalt kuldom neked, csak neked!
Mar a nap sem tundokol oly fenyesen, azota ezt kerdezem, mi rosszat tettem en neked, hiaba proballak nem szeretni, nem tudlak feledni, ugy vagyom meg rad. mikor meglatlak teged, szivem attol jobban dobog, ugy erzem magam, mint egy szegyenlos kisfiu, te nem latod az egeszet, ezt csak en erzem nagyon, segits, hogy legyen kiut!
hogy mondjam el neked, mi az mit erzek, ugy faj hogy elmentel, hogy egyedul hagytal, hogy mondjam el neked, hogy erted elek, ezt a dalt kuldom neked.
hogy mondjam el neked, mi az mit erzek, ugy faj hogy elmentel, hogy egyedul hagytal, hogy mondjam el neked, hogy erted elek, ezt a dalt kuldom neked, csak neked!
Ha tudnad hogy, hany ejjen at, kivantam, hogy itt legyel velem, fogd a ket kezezem, ha tudnad hogy hany ejjen at kívantam, hogy, szeress ujra meg! hogy mondjam el!!!




MÁS LETRAS DE 'LL JUNIOR'


Canciones
LetraVideo
:: Letras de LL Junior - Hogy mondjam el
  BUSCADOR DE MUSICA Y CANCIONES
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Busca tus letras de canciones y videos de música favoritos gracias a
  LETRAS DE CANCIONES MÁS VISITADAS
  ÚLTIMAS NOTICIAS
  ÚNETE A NOSOTROS
  GRUPOS MUSICALES MÁS VISITADOS
  OTROS GRUPOS MUSICALES
Las letras, videos y demás contenido disponible en letrasyletras.com tienen propósitos meramente educativos y su contenido es totalmente gratuito. Si el mismo tiene copyright rogamos que nos lo comunique y será retirado de inmediato. Aviso Legal